online site builderΟ μ ι λ ί ε ς

Παρακολουθήστε όλες τις ομιλίες μέσω οπτικοακουστικού υλικού

Απαγόρευση καπνίσματος, λόγοι υγείας; η μήπως λόγοι εξουσίας;

Ομιλία του Λοχαγού ε.α. Ανδρέα Πετρόπουλου στις 25.11.2019 οπου μίλησε για την απαγόρευση του καπνίσματος και τα βαθύτερα αίτια αυτής της απαγόρευσης.

Αυτήν την φορά θα εκδικηθούμε.

Στις 11.11.2019 Ο Λοχαγός αφού συνεχάρη την συναγωνίστρια για την αφηγησή της αναφέρθηκε στην επικαιρότητα, καθώς και στην ιδιότυπη ασυλία που χαίρουν οι κομμουνιστές απο όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου

Αφήγηση της μάχης του Μελιγαλά, απο μια επιβιώσασα.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδεχτήκαμε στις 11.11.2019 στα γραφεία μας, την συναγωνίστρια, (μια απο τους τελευταίους επιζώντες ίσως της μάχης του Μελιγαλά) , η οποία βίωσε την κομμουνιστική θηριωδία και επέζησε αυτής, στο σφαγείο του Μελιγαλά το 1944 και μας αφηγήθηκε τα γεγονότα όπως τα είδαν τα δικά της μάτια.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος στην εκπομπή "Η φωνή σου Ελληνα".

Στις 08/11/2019 , ο Αξιωματικός Καταδρομών ε.α. , Ανδρέας Πετρόπουλος, μίλησε στην ζωντανή εκπομπή "Η φωνή σου Ελληνα" από την ομάδα στο Facebook "Ένωση Ελλήνων Πατριωτών" , με θέμα τη λαθρομετανάστευση και το αύριο της Ελλάδας.

Καλωσόρισμα Β. Στίγκα και συνέχιση του αγώνος.

Ομιλία του Λοχαγού στις 04.11.2019 στα γραφεία του συλλόγου, όπου μετά το καλωσόρισμα του νέου συναγωνιστή, σχολίασε δηλώσεις του πρωθυπουργού

Η Πατρίς δεν μας ενώνει , η πατρίς μας χωρίζει.

Έλληνες αφήστε την κριτική και τα παράπονα, σε περίοδο πολέμου αγωνίζομαι δεν παραπονούμαι.

Ο Θεός να έχει καλά τους εχθρούς μας.

57η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

Επίσκεψη του μοναχού Μωυσή εκ πρεβέζης στον συλλογό μας.

Στις 21.10.2019 η Λαϊκή Κίνηση Πολιτών δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την επίσκεψη απο τον μοναχό Μωυσή εκ Πρεβέζης.

Ομιλία στην Θεσσαλονίκη.

Στις 13.10.2019 Ο λοχαγός επισκεφθηκε την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα τον τομέα, Λαϊκή Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης "Φίλιππος Β΄ο Μέγας" και πραγματοποίησε ομιλία σε μέλη και φίλους του τομέα σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε ο συναγωνιστής και φίλος Γιάννης Κουριαννίδης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Η Ελλάς χρειάζεται και τον τελευταίο εθνικιστή.

Ομιλία του Λοχαγού στις 07.10.2019 στα γραφεία του συλλόγου, όπου μίλησε για μικρά κόμματα που ενώ κάνουν μια καλή αρχή, αναστέλλουν την λειτουργία τους και για τους απαθείς έλληνες που θα έχουν την τύχη των νυχτερίδων του Αισώπου

Πώς οι σιωνισταί εργαλειοποιούν προς όφελος τους επιχειρήσεις.

Ομιλία του Λοχαγού στις 30.09.2019 στα γραφεία του συλλόγου, όπου εξήγησε το πώς οι σιωνιστές χρησιμοποιούν πολυεθνικές και μη εταιρίες προκειμένου να εξυπηρετήσουν την κρυφή τους ατζέντα με το πρόσχημα πάντα της ανάπτυξης, της ευημερίας και προπάντων αλληλοκατανόησης. Για άλλη μια φορά επεσήμανε το πόσο καλά κατασκευασμένα είναι τα δεσμά μας, δεσμά που μόνο με αγώνα θα σπάσουν.

Οσοι εθνικιστές είναι ανένταχτοι, είναι ανύπαρκτοι και εξυπηρετούν τον εχθρό.

"Η Κύπρος δεν πρέπει ποτέ να ενωθεί με την μητέρα Ελλάδα"

Η τριμερής του Λονδίνου, προάγγελος συμφορών της Κύπρου και η δολοφονία του Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου

Ανδρέας Πετρόπουλος & Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Ο Λοχαγός, Ανδρέας Πετρόπουλος μαζί με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, καλεσμένοι στην εκπομπή: "Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα" του Τάσου Συμιγδαλά (18.9.2019), μιλούν για γεγονότα του παρελθόντος, ο πρώτος ως μέλος του Κ4Α και ο δεύτερος ως επικεφαλής.

Εάν δεν φτιάξουμε ελληνικό εθνικιστικό κίνημα μην περιμένουμε καμία σωτηρία.

Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν πως η λύση του Κυπριακού, του Σκοπιανού, του Βορειοηπειρωτικού, του Θρακικού ζητήματος, είναι πρώτιστα η λύση του Ελληνικού πολιτειακού ζητήματος και αυτό, είναι η αλλαγή του πολιτεύματος και η εγκαθίδρυση Εθνικιστικού Κράτους!

Λογαριασμός εξυπηρετήσεως χρέους,
η μαύρη τρύπα των χρημάτων του ελληνικού λαού

Παλιότερη ομιλία του Λοχαγού απο το 2015, πάντα όμως επίκαιρη, αφού αναλύει το πώς στήθηκε ο λογαριασμός - μαύρη τρύπα. Ενας λογαριασμός ο οποίος θα παράγει μόνιμο χρέος και αιώνια δεσμά δουλείας για τον ελληνικό λαό.

Έλληνες αποτινάξτε τα δεσμά της δουλείας σας.

Ο ελληνικός εθνικισμός δεν είναι πυροτέχνημα, ΔΕΝ είναι ιδεολόγημα και ΔΕΝ είναι ένα πνευματικό μονομπλόκ, άκαμπτο και καταδικασμένο να πεθάνει μέσα στην ακινησία του. Είναι μια κατάστασις ζωντανή, πυρφόρα, μια κατάστασις ζωοδόχος και ελπιδοφόρα σε όποιον αποφασίσει να την ακολουθήσει. Είναι όμως και μια κατάστασις που στην Ελλάδα έχει χάσει τον δρόμο της. Οι λόγοι για τον οποίο έχει γίνει αυτό, εκτίθενται από τον Ανδρέα Πετρόπουλο, Αρχηγό της Λαϊκής Κινήσεως Πολιτών.

Η Ιστορία - κτηματολόγιο της δυναστείας των Μητσοτάκηδων

Ομιλία του Λοχαγού στα γραφεία του συλλόγου στίς 22-7-19

Συμπεράσματα απο τις εθνικές εκλογές.

Ομιλία του Λοχαγού στις 08.07.2019 για τις αλλαγές στον χάρτη των κομμάτων και την επιστροφή στην "κανονικότητα" του δικομματισμού.

Οι προδοτικές δηλώσεις του παρελθόντος, απο έναν "μελλοντικό" πρωθυπουργό.

Ομιλία του Λοχαγού στις 01.07.2019 στα γραφεία του συλλόγου, ὀπου μίλησε για για το αγαπημένο παιδί Ρώσων και Αμερικανών, για την Τουρκία που θα πάρει ότι ζητήσει καθώς και για τις προδοτικές δηλώσεις του κούλη για τα ελληνοτουρκικά μέσω άρθρου της εφημερίδας Ελληνοκρατία απο το μακρινό πια 1998!!

Η Ανάληψη της εξουσίας απο τον Μητσοτάκη θα είναι και ο πολιτικός του τάφος.

Άνθρωποι ρηχοί, που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, αποθεώνονται από έναν λαό που τραβάει τον δρόμο της κακομοιριάς και της αποτυχίας του.
Το σύστημα, αλλάζοντας τα πρόσωπα αλλά όχι την προδοτική νοοτροπία των κοινοβουλευτικών παρατάξεων, ξεδιάντροπα μεταστρέφει την ροή του κόσμου σε μια παράταξη που είναι συνένοχος της σημερινής καταστάσεως.
Και αυτός ο λαός, συνεχίζει να τρέχει στις ίδιες παρατάξεις από τις οποίες πριν λίγα χρόνια έτρεχαν να γλυτώσουν, που πρόδωσαν και εξευτέλισαν τον ίδιο αυτό λαό που θα τους ξανά ψηφίσει και δεν αντιλαμβάνεται ότι η ψήφος δεν είναι τίποτα άλλο παρά η νομιμοποίηση της προδοσίας.

Μιά μεγάλη καταστροφή, μια μεγάλη ευκαιρία.

Ομιλία του Λοχαγού στις 24.06.2019 στα γραφεία του συλλόγου, ὀπου μίλησε για την μεγάλη ευκαιρία του εθνικισμού να σώσει την πατρίδα , καθώς και το τι πραγματικά συμβαίνει στις τεταμένες σχέσεις Ιράν -Αμερικής.

Νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και εβραϊκή "επίκληση συνειδήσεως"

Ομιλία του Συναγωνιστή στις 24.06.2019, σχετικά με την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου. Επίσης ανέφερε την ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια "Μεταπαιδεία" και το έργο που προσφέρουν οι συντελεστές της.

ΟΙ τράπεζες απο εργαλείο ανάπτυξης, ως μέσο επιβολής της νέας τάξης

Η ελευθερία είναι θέμα γνώσεων. Εκείνος ο οποίος είναι ή θέλει να λέγεται ελεύθερος, γνωρίζει ή οφείλει να γνωρίζει.
Από το Ελεύθερο βήμα, ο Ανδρέας Πετρόπουλος κατονομάζει τους επιβουλεύοντες την ελευθερία της ελληνικής πατρίδος. Μεταπολίτευση, Κομμουνιστές, Δεξιοί, Κοινοβουλευτικοί, Μασόνοι ειναι μερικοί από αυτούς....

Ο Τσίπρας παίζει τα τελευταία του χαρτιά

Ο Τσiπρας, ως κληρονόμος όλων των τεχνασμάτων του κομμουνισμού, υπόσχεται όλα όσα δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια.
Αλλά η Ελλάς, δεν διαφέρει από την παγκόσμια πολιτική σκηνή, αιχμάλωτη των σκοτεινών διεργασιών της Τριμερούς Επιτροπής και των απανταχού Σιωνιστικών παραμάγαζων που πάντα χρησιμοποιούν μαριονέτες, ανθρώπους μικρούς και εγωπαθείς.
Και οι Έλληνες, υπνοβατούντες, είναι έτοιμοι να ξαναψηφίσουν αυτές τις μαριονέτες....

Η καμαρίλα των πολιτικών, μας οδηγεί σε μια νέα "άλωση".

Ομιλία του Λοχαγού στις 10.06.2019 στα γραφεία του συλλόγου, ὀπου ανέπτυξε τα εξής θεματα:
1) Γιατί η χρονική περίοδος που ζούμε είναι χειρότερη απο την περίοδο της άλωσης.
2) Ο γυμνός διαδηλωτής και το ξετσίπωτο κοινοβούλιο.
3) Πως έμαθε οτι το ύψιλον μονίμως δασύνεται
4) Απάντηση σε σχόλιο απο την προηγούμενη ομιλία
5) Δένδιας το "οργανο" του λαού.
6) Όψιμες ενώσεις και εκλογομαγειρέματα.
7) Ο θάνατος του μεγάλου Αλεξάνδρου και η απόδειξη οτι οι Ελληνες είναι οι ίδιοι απο τότε.

Όλες μας οι καταστροφές προήλθαν απο τους "εθνικόφρονες" της γαλάζιας παράταξης.

47η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

Μόνοι νικητές των εκλογών, η αποχή και ο διπολισμός.

Ομιλία του Λοχαγού στις 03..06.2019 στα γραφεία του συλλόγου, ὀπου ανέπτυξε τα εξής θεματα:
α) Μητσοτάκηδες και οικογενειοκρατία.
β) Μαρινάκης, σύμβουλος ἠ δήμαρχος του Πειραιά;
γ) Ομοιότητες Πατούλη και Τράμπ.
δ) Πάτερ Νίκος Λιαδής ο ιερέας που εριξε τα 30 αργύρια στον βουλευτή του Σύριζα στην Χίο.

Με καλεσμένο έναν από τους ιδρυτές του κινήματος της 4ης Αυγούστου

Εκπομπή των ελευθέρων ελλήνων στις 31.05.2019 με καλεσμένο έναν από τους θεμελιωτές του μεταπολεμικού εθνικισμού τον Σπυρίδωνα Σταυρόπουλο, οπου συζητήθηκαν τα πρόσφατα γεγονότα.

Η εκλογική πορεία του πατριωτισμού και εθνικισμού σε Ευρώπη και Ελλάδα

46η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

Ευρωεκλογές 2019 μια πρώτη ματιά

Μια πρώτη προσέγγιση του Λοχαγού στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στις 27.05.2019 στα γραφεία του συλλόγου.
Επίσης συνεχάρει τον συναγωνιστή μας υποψήφιο σύμβουλο που δεν ενεδωσε στην χρηματική προσφορά του πολιτικού του αντιπάλου.

Η ψήφος των πολλών και η "λογική του ενός"

Σε αυτήν την εκπομπή γίνεται λόγος για τον ρόλο της εταιρίας που εδώ και δεκαετίες καταμετρά τις ψήφους των Ελλήνων, πώς πέρασε πρόσφατα στα χέρια σιωνιστών. Στίς εκλογές αποφασίζεις εσύ ἢ μήπως αυτοί ;

Έλληνες ψηφίζετε την ευρωπαϊκή σας καταστροφή!

24 Μαΐου 2019, 45η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η Γενοκτονία των Ποντίων μέσα απο τα μάτια ενός εθνικιστή

Τι συμβαίνει με τις γενοκτονίες των ελλήνων; Φταίνε οι εθνικές μας αμαρτίες οπως λένε κάποιοι ιερείς; Φταίνε μόνο τα κοντόφθαλμα-συμφεροντολογικά μας πολιτικά κριτήρια; Η μήπως και μια θανάσιμη συνωμοσία κατά της Ελλάδος; Ομιλία του Λοχαγού ε.α Ανδρέα Πετρόπουλου, στις 20.05.2019 στα γραφεία του συλλόγου.

Ο Έλληνας πάντα έβγαζε λόγω συμφέροντος, το μάτι του άλλου έλληνα

Ο Έλληνας πάντα έβγαζε λόγω συμφέροντος, το μάτι του άλλου έλληνα. Θρησκευτικές ή πολιτικές διαφορές ήταν απλά προσχήματα.
Εκπομπή των ελευθέρων ελλήνων στις 17.05.2019 στον δίαυλο του Ελευθέρου κόσμου

Εθνικισμός και Χρόνος

Ο συναγωνιστής αναλύει την σχέση του Εθνικισμού μέ τον Χρόνο

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, ο πήχυς του πολιτικού αυτοεξευτελισμού ανεβαίνει

Απο τις τυχαίες παρεμβάσεις του Παπαχελά, το παράπονο του Σκανδαλίδη (που όμως θεραπεύεται απο τον Λοχαγό) μέχρι τις πολιτικές συγγένειες του βουλγαρο-κύπριου δολοφόνου ενα είναι το σίγουρο οτι ο πολιτικός κόσμος σε ελλάδα και κύπρο βρωμά και όσο φτανουμε στις εκλογές η μπόχα θα γίνεται εντονότερη. Ομιλία του Λοχαγού στις 06.05.2019 στα γραφεία του συλλόγου.

Εντυπώσεις απο ένα καθολικό - σκανδιναβικό πάσχα

Λάβαμε επιστολή από τον συναγωνιστή μας ο οποίος διαμένει σε σκανδιναβική χώρα και θέλοντας να συγκρίνει το ορθόδοξο με το καθολικό παρακολούθησε για πρώτη φορά το καθολικό πάσχα σε καθολικό ναό και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Χαμένη ψήφος, θα είναι η ψήφος που θα πάει στα μεγάλα κόμματα..

18.04.2019 Αξιωματικός Καταδρομών ε.α. Ανδρέας Πετρόπουλος. 42η εκπομπή, "Ελληνοκρατία".

Ο Δούρειος ίππος του "γενεαλογικού" τουρισμού.

Ομιλία του Λοχαγού στις 14.04.2019 στα γραφεία του συλλόγου.

Σύντομη αναφορά στον Αντώνιο Φωστερίδη, "Τσαούς Αντόν"

Ομιλία του συναγωνιστή στις 15.04.2019 για την δράση του Αντώνιου Φωστερίδη (Τσαούς Αντόν) στην περιοχή της Μακεδονίας.Οι Αμερικανοί ενδιαφέρθηκαν για τις τουρκικές παραβιάσεις μετά απο 35 χρόνια.


11.04.2019 Αξιωματικός Καταδρομών ε.α. Ανδρέας Πετρόπουλος. 41η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

Λιμενικοί και εισαγγελέας πιάστηκαν έξω απο τα "νερά " τους.

Η εκπομπή των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις 05.04.2019 στον δίαυλο του Ελευθέρου Κόσμου:

Κομμουνισταί και λιμπεραλισταί είναι εχθροί του λαού.

04.04.2019 Αξιωματικός Καταδρομών ε.α. , Ανδρέας Πετρόπουλος. 40η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

Η θέση του εθνικισμού έναντι άλλων φυλών

Ο Συναγωνιστής σέ ομιλία την 1-4-2019, αναλύει πως αντιμετωπίζει ο εθνικισμός τις άλλες φυλές και πώς σκόπιμα αμαυρώθηκε ο εθνικισμός για να μπορέσουν να επιβάλλουν την νέα τάξη.

Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ και η αμέριστη "συμπαράσταση" των κομμουνιστών.

Ομιλία στις 01.04.2019 του λοχαγού για τον αγώνα της ΕΟΚΑ τι ρόλο έπαιξαν οι κομμουνιστές, στον αγώνα αυτόν

Ολοκαύτωμα Καλαβρύτων και μαρτυρίες.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή "Ελεύθεροι Έλληνες" στις 22.03.2019, ο Αξιωματικός Καταδρομών ε.α. , Ανδρέας Πετρόπουλος, φιλοξενεί την συναγωνίστρια η οποία έζησε και μεγάλωσε στην περιοχή των Καλαβρύτων και μας μεταφέρει μαρτυρίες και γεγονότα από αυτόπτες μάρτυρες που επέζησαν και της αφηγήθηκαν τα περιστατικά.

Λίγα λόγια για τον Αθανάσιο Διάκο

21.03.2019, Αξιωματικός Καταδρομών ε.α. , Ανδρέας  Πετρόπουλος. 39η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ


Αφιερωμένο σε όσους λένε οτι θέλουν "να πάρουν τα όπλα"

Ομιλία στις 18.03.2019.
Λίγο πολύ σε συζητήσεις έχουμε συναντήσει εκείνους που υποστηρίζουν πως η μόνη λύση είναι να πάρουμε τα όπλα.
Ο Συναγωνιστής αναλύει το ψυχολογικό υπόβαθρο και κατηγοριοποιεί τα κίνητρα, των κατα τα φαινόμενα ηρωϊκών συνομιλητών με αρκετή ακρίβεια.

Η Μασονεία είναι μια κοινωνική αδικία

Ομιλία του Λοχαγού στά γραφεία τού συλλόγου την 19-3-2019


Συμπεράσματα από το γεγονός της Ν. Ζηλανδίας

Η εκπομπή των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις 15.03.2019 στον δίαυλο του Ελευθέρου Κόσμου

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είμαστε ελληνορθόδοξοι και όχι ιουδαιοχριστιανοί.

14.03.2019 Αξιωματικός Καταδρομών ε.α. Ανδρέας  Πετρόπουλος. 38η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

Εθνικισμός. Η απαγορευμένη λέξη.

Η εκπομπή των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις 09.03.2019 απο τον δίαυλο του Ελευθέρου Κόσμου:

ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

07.03.2019 Αξιωματικός Καταδρομών ε.α. Ανδρέας  Πετρόπουλος. 37η εκπομπή

Η Προετοιμασία των κομμουνιστών για την τελική επικράτηση, και το δίλημμα των ενστόλων.

Ομιλία του Λοχαγού στις 04.03.2019 στα γραφεία του συλλόγου

Αναθεώρηση σκέψης και όχι συντάγματος.

Ο συναγωνιστής σέ ομιλία του στίς 4-3-2019, εξηγεί πώς οι κοινοβουλευτικοί πραιτωριανοί κοροϊδεύουν τόν λαό κατάμουτρα καί ανενδοίαστα, προωθώντας αισχρά νομοθετήματα καί διατάξεις γιά τήν εξυπηρέτηση τῶν προδοτικῶν τους σχεδίων.

Αφιερωμένο στους αφελληνισμένους γραικύλους.

Οι συναγωνιστές αναφέρονται κατά σειρά στήν νεοεποχίτικη εταιρεία σοκολάτας μέ τήν προκλητική ομοφυλοφυλική διαφημιστική καμπάνια καί τήν τελευταία μεγάλη έρευνα τού πανεπιστημίου M.I.T. της Μασσαχουσέτης γιά τίς 10 σημαντικότερες προσωπικότητες όλων των εποχών πού δικαιώνει τά λεγόμενά μας.

Ασπόνδυλο κοινοβούλιο.

07.02.2019 Αξιωματικός Καταδρομών ε.α. Ανδρέας  Πετρόπουλος. 34η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

Η περίπτωση της Tay, ενός μη πολιτικά ορθού chatrobot.

Ο συναγωνιστής στίς 4-2-2019, παρουσιάζει καί αναλύει την παταγώδη αποτυχία τῆς Microsoft νά χειραγωγήσει τά κοινωνικά δίκτυα μέ τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης.


Ο Κομμουνιστής ναύαρχος ίσως να είναι προάγγελος πραξικοπήματος

Απόσπασμα από την 33η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

Η Ελλάς όφειλε να πολεμήσει για την Μακεδονία με την Σερβία το 1992. 
Τώρα θα πολεμήσει ΜΟΝΗ της.

Ομιλία στις 14.01.2019 του Λοχαγού ε.α. Ανδρέα Πετρόπουλου στα γραφεία του συλλόγου, οπου μίλησε για την προδοσία της Μακεδονίας απο το κοινοβούλιο.

Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Μέρος 2ον.

Η μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών.

Η ερμηνεία της μεγαλύτερης ληστείας που συνέβη ποτέ μέσα σε λίγα λεπτά. Η αφύπνιση μας, ο τρόμος τους! Σημείωση : Δεν γνωρίζουμε το ιδεολογικό υπόβαθρο του ομιλητή βλέπουμε όμως οτι σιγά σιγά και σε άλλες χώρες αρχίζουν και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει, εμείς όμως γνωρίζουμε ποιός είναι ο εχθρός.  

Ελληνοκρατία. Εκπομπή 31η.

10.01.2019 Αξιωματικός Καταδρομών ε.α. Ανδρέας Πετρόπουλος.

Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Πλαστά; ή επίκαιρα;

Ομιλία του Λοχαγού στις 07.01.2019 στα γραφεία του συλλόγου 


Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Λοχαγού ε.α Ανδρέα Πετρόπουλου.

Ας είναι το 2019 το έτος εντός του οποίου το έθνος θα αφυπνισθεί. 
Η Μητέρα ΕΛΛΑΣ σε χρειάζεται. ΜΗ της γυρνάς την πλάτη.

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ελληνοκρατία. Εκπομπή 30η

21.12.2018,  Μύνημα πρός τους Ελληνες πολιτικούς: Αφήσατε μια ένδοξη πατρίδα να ξεφτιλιστεί και μέσα σε αυτή ξεφτιλίζεστε καθημερινά.

Αφιέρωμα στόν Βασίλειο Β΄τον Βουλγαροκτόνο.


Με αφορμή τα 993 χρόνια απο τον θάνατο του Αυτοκράτορα Βασιλείου Β΄επονομαζόμενου και βουλγαροκτόνου στις 17.12.2018 ο Δάσκαλος πραγματοποίησε επετειακή ομιλία για τον Αυτοκράτορα και πώς έλαβε το προσωνύμιο Βουλγαροκτόνος 

ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ. Εκπομπή 29η

13-12-2018 Στην σημερινή εκπομπή ο Λοχαγός ἐ.ἀ. Ανδρέας Πετρόπουλος με τον πύρινο λόγο του, μιλάει για το οτι Χάσαμε την Μακεδονία αλλά .......ευτυχώς δεν μας έκοψαν τις συντάξεις !!

Αργυραμοιβοί, τοκογλύφοι και ξένα κέντρα έχουν όλοι τους το ίδιο αφεντικό.

 
Ομιλία στις 10.12.2018 του Λοχαγού ε.α. Ανδρέα Πετρόπουλου στα γραφεία του συλλόγου, οπου μίλησε για τον έγκλειστο αργυραμοιβό, τις πιέσεις και εκβιασμούς που δέχονται οι αρχηγοί των κομμάτων και τους στρατηγούς που θέλουν να μας ενώσουν πάντα όμως κάτω απο την ηγεσία τους.

Ελληνοκρατία. Εκπομπή 28η. 

6.12.2018. Στην σημερινή εκπομπή ο Λοχαγός ἐ.ἀ. Ανδρέας Πετρόπουλος μιλάει γιά τον κόκκινο δεκέμβριο του 1944 αλλά και γιά τον κόκκινο δεκέμβριο του 2018.

Οι γελοίες δικαιολογίες των κομμουνιστών γιά την ήττα τους στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη.

Ομιλία στις 03.12.2018 του Λοχαγού ε.α. Ανδρέα Πετρόπουλου στα γραφεία του συλλόγου, οπου μίλησε για τις δικαιολογίες και τα τεράστια ψέμματα των κομμουνιστών καπεταναίων που έχασαν την σίγουρη για αυτούς νίκη στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη.

Αναφορά στην οργάνωση Χ και την δράση της κατά την μάχη του Θησείου. 


03.12.2018 Με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο των ηρώων της μαχης του Μακρυγιάννη ο Δάσκαλος μας μεταφέρει όσα εζησε και άκουσε απο επιζήσαντες της μάχης του Θησείου, στην οποία θυσιάστηκε ο ανθός της οργανώσεως και η οποία προηγήθηκε της μάχης του Μακρυγιάννη. 

Τα συλλαλητήρια μιας ζωντανής νεολαίας και το επαίσχυντο κομμουνιστικό αντισυλλαλητήριο.

29-11-2018. Ο Λοχαγός ἐ.ἀ. Ανδρέας Πετρόπουλος στήν 27η εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ.

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα