῍Εγκλημα και τιμωρία

του Λοχαγού ἐ.ἀ. Ανδρέα Πετρόπουλου
εφημερίς ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, 2-2-19

"... ο χρόνος αυτός θα είναι ο θρίαμβος της γελοιοποιήσεως του πολιτικού κόσμου της χώρας..."

(Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Λοχαγού ε.α. Α. Πετρόπουλου)


          Ήλθαν επάνω σε ένα έγκλημα. Την προδοσία της Κύπρου. Επάνω σε αίμα αθώων Κυπρίων Ελλήνων . Η 45χρονος εξουσία τους εθεμελιώθη προδίδοντας ελληνικό έδαφος και καταδικάζοντας Έλληνες σε προσφυγιά και καταστροφή. 1616 αγνοούμενοι, ορφανά, φτώχια και δυστυχία.

          Το ήξεραν ΟΛΟΙ τους. Ήξεραν οτι προδίδοντας την Κύπρο θα αποκτήσουν εξουσία, χρήματα, πλουτισμό. ΟΛΟΙ ήταν μυημένοι στις κατάπτυστες συμφωνίες των Παρισίων, που προδίκαζαν και εσχεδίαζαν την τουρκική εισβολή. Ο πόθος τους για την αρχή και το πάθος τους για χρήμα, έπνιγε μέσα τους ό,τι απομένον αίσθημα, τυχούσης συμπαθείας προς την ταλαίπωρον πατρίδαν. Δεν εσεβάσθησαν τίποτα. Επάτησαν επάνω σε ιερά και όσια. Τέτοια περιφρόνησις κάθε ανθρωπίνου και υπερβατικού δεν έχει γράψει ξανά η ελληνική ιστορία. Ξετσίπωτα. Ανενδοίαστα. Προκλητικώς χυδαία. 

          Αυτό λέγεται ΆΓΟΣ! Πρόκλησις προς τον Θεόν! Προς τους νεκρούς! Προς το συμπαντικόν δίκαιον! Έθεσαν τους ελεεινούς εαυτούς των υπεράνω του Θείου Νόμου. 

          Τώρα θα τιμωρηθούν. Αυτοεξευτελιζόμενοι ταπεινώνονται. Κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος. Θα πληρώσουν. Θα σβήσουν συνεχώς αποκαλυπτόμενοι των προσωπικών τους προδοσιών, συμμετοχών τους σε αντεθνικές συμφωνίες, σκάνδαλα ηθικής και οικονομικά, καταχρήσεις, ρουσφέτια, χρηματισμούς, εξαρτήσεις και υποτέλεια σε ξένα κέντρα εξουσίας και λήψεως αποφάσεων. " Έστι δίκης οφθαλμός ός τα πανθ' ορά "

 

          Κάθε ημέρα και μία ακόμα ένοχος αποκάλυψις για αυτούς που κυβέρνησαν με σκοπό να ξεκάνουν αυτόν τον τόπο, επί μισόν αιώνα. Που διέφθειραν συνειδήσεις, ανθρώπους, θεσμούς, νόμους, προγονικά πάτρια, παραδόσεις. ήθη και έθιμα.

          Τους παρατηρούμε στον σπαραγμό τους αυτόν όπως του ψαριού έξω από το νερό. Καμία λύπη μας. Κανένας οίκτος. 

          Ήλθαν με την προδοσία της Κύπρου. Θα φύγουν με την προδοσία της Μακεδονίας. Ατιμασμένοι, ένοχοι προς το πανελλήνιον. Η σιχαμερή, εθνοκτόνος μεταπολίτευσις, του κοινοβουλευτισμού, του μαρξισμού και των ομοφυλοφίλων. 

          Σύντροφοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ας ετοιμαζόμαστε από τώρα για την επομένη ημέρα. Αυτήν, που με το θέλημα του Θεού έρχεται. 

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης