ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΛΑΪΚΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Άλλη μια εκλογική αναμέτρησις, άλλη μια τερατογέννεσις για την πατρίδα.

Οχι! Δεν θα είναι το αποτέλεσμα η λύσις του ελληνικού προβλήματος. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιες πρακτικές, θα δώσουν και τώρα τα ίδια αποτελέσματα.

Το τέρας του δικομματισμού ενεφανίσθει πάλι. Παλαιά προσπάθεια των ξένων κέντρων εξουσίας, διακαής πόθος και πρακτική, του ολετήρος της πατρίδος, Κων/νου Καραμανλή. Τα νέα νεοεισελθέντα κόμματα, δεν φέρουν επ’ ουδενί μύνημα ελπίδος.

Ενα δε εξ’ αυτών, γέννημα-θρέμμα της παγκοσμιοποϊήσεως του διεθνούς σιωνισμού και της σιωνοκρατούμενης Ε.Ε., το φάντασμα του ΠΑΣΟΚ προδρόμου της σημερινής συμφοράς, ενεφανίσθη και πάλι στην αίθουσα του κοινοβουλίου, φέροντας στον νού μας άθλιες μνήμες αποεθνικοποϊήσεως της ταλαιπώρου πατρίδος.

Μετά τις οικογένειες των Καραμανλήδων και Παπανδρέου, η χώρα παραδίδεται δημοκρατικώς δικτατορικά, στην οικογένεια των Μητσοτάκηδων, με συνοδούς τους Κεφαλογιάννηδες, Βαρβιτσιώτηδες και άλλους. Οι οικογενειές τους πλούσιες και ευημερούσες, μπορεί να χαίρονται. Οι δικές μας όχι.

Το ανίερο και βλάσφημο καθεστώς της παγκοσμιοποϊήσεως, ύβρις προς τον Θεόν, θα συνεχίσει την παρουσία του, με τους κομμουνιστάς και ολες τις κοινωνικές περιθωριακές ομάδες να καταστήσουν τα γεγονότα τραγικότερα και πλέον επιζήμια δια την ιεράν πατρίδα. Απουσιάζει η αγάπη δια τον τόπο. Η ειλικρίνεια. Το θάρρος. Η γενναιότης. Το όραμα.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Πότε θα σταματήσει ο πόλεμος; 

ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


Για εμάς τους εθνικιστάς το αποτέλεσμα των εκλογών δεν σημαίνει τίποτα. Παραμένει, όμως, μείζον το θέμα της αυτοοργανώσεως μας,της όποιας ενότητος των όσων το αντιλαμβάνονται, πέραν των απιθάνων ιδεολογημάτων και παραλόγων τοποθετήσεων, μηδεμίαν έχουσαν σχέσιν με το πάτριο έδαφος και ελληνικήν παράδοσιν. Ο ελληνικός εθνικισμός έσχεν κακήν τύχην. Μεσα απο μίαν σκολιάν πορείαν, με πολλάς περιπετείας και μοιραίους αρχηγούς, δεν μπόρεσε να βρεί τον δρόμο του και να συνειδητοποίησει την εκ θεού αποστολήν του.

Στην επιπόλαια και άφρονα φωνή που υψώθηκε απο τους εχθρούς της πατρίδος κοινοβουλευτικούς, οτι « ο εθνικισμός ετελείωσε πια» τους ενημερώνουμε απαντώντας τους οτι ο αγώνας τώρα αρχίζει.

Δεν μας βαρύνουν οι ύποπτες ενέργειες, λάθος κινήσεις, σφάλματα, ακρότητες και γελοίες τοποθετήσεις κανενός απο το παρελθόν. Οι πράξαντες όλα αυτά, ας σηκώσουν το βάρος των ευθυνών τους. 

Δεν έχουμε καμμιάν ανάμιξη και δεν αισθανόμεθα καμμιάν ενοχήν. Είμεθα καθαροί οπως το χιόνι στο Όλυμπο, ειλικρινείς οπως η λάμα του ξίφους, καλυπτικοί στις ελληνικές θέσεις μας όπως οι τρούλοι των εκκλησιών μας, αγνοί στις προθέσεις μας όπως η καρδιά ενος μικρού παιδιού.

Θα ακολουθήσουν πολλά. Ψύχραιμοι και ήρεμοι θα τα σκεφθούμε και αναλόγως θα πράξουμε.

Να μη κάμπτεσθε.

Να μη φοβείσθε.

Μέγας Θεός σκέπει την Ελλάδα.

Να έχετε πίστιν στον εαυτόν σας και στην ιδεολογίαν μας.

Με τον Λοχαγό, για την Ελλάδα

Ζήτω το Έθνος

Ζήτω Εμεις
το Δ.Σ. της ΛΑΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης