ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ

του συναγωνιστού Νίκου, 14-4-20

Ο πόλεμος των μισητών εχθρών του έθνους κατά του ελληνικού πνεύματος καλά κρατεί. Τις τελευταίες μέρες ήρθαμε αντιμέτωποι με καταστάσεις οι οποίες τον μεν αστό ξαφνιάζουν ή φοβίζουν, τον δε εθνικιστή εμψυχώνουν. Και εμψυχώνουν λέγω διότι οι πάλαι ποτέ προειδοποιήσεις, οι από τη μοίρα προφητείες, εκπληρώνονται η μία μετά την άλλη, δικαιώνοντας έτσι την ελληνική μας σκέψη.

Οι συνομωσιολογίες και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας κατά την λαϊκή αντίληψη αποτελούν σήμερα καθημερινότητα. Η –αν όχι κατασκευασμένη, βεβαίως εκμεταλλεύσιμη- ασθένεια του κορονοϊού μας έκλεισε στις οικίες μας, μας στέρησε την επικοινωνία με αγαπητά πρόσωπα και μας απαγόρευσε τη λατρεία του Θεού. Ο τόσο διεστραμένος εβραϊκός εγκέφαλος, πιστός πάντα στην πολεμική του εναντίον της Θεϊκής φύσης, δεν παραμέλησε να επιβάλει σαδιστικά και αντιανθρώπινα μέτρα για τη δήθεν καταπολέμηση του ιού σε όλη την οικουμένη υπό το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας, επικουρούμενος βέβαια από ελεγχόμενους διά μέσω της μασονίας πολιτικούς τους οποίους και διαθέτει.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουν στο ελλαδικό χώρο. Κάτι τέτοιο δεν αποτελεί ούτε θαυμασμό ούτε έκπληξη διότι ο Άτλας της γης είναι η Ελλάς.

Αν αυτή πέσει τότε όλος ο κόσμος πέφτει.

Βλέπουμε λοιπόν τους αλλοφύλους να πληθαίνουν και να σκορπίζουν, να κυκλοφορούν ελεύθερα απολαμβάνοντες τα οφέλη της ασυλίας που το βρομερό και τρισάθλιο ΚΡΑΤΟΣ τους παρεχώρησε. Βλέπουμε το ανδρείκελο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ με το σημειολογικό όνομα που παραπέμπει σε γνωστό αγρό να απαγορεύει τη χρήση μεγαφώνων για τη συμμετοχή του χριστεπώνυμου πλήθους στα ιερά μυστήρια της εκκλησίας, δίνοντας έμφαση στην ημέρα της Αναστάσεως. Βλέπουμε πολλά πράγματα συναγωνιστές μου. Τα εγκλήματα και τα ανοσιουργήματα κατά του έθνους αποκαλύπτονται από εμάς καθημερινώς. Αλλά στόχος του μηνύματός μου προς εσάς δεν είναι αυτός. Στόχος μου είναι να δώσω το αγωνιστικό πνεύμα για το αύριο. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία, τώρα που η αλαζονεία των εχθρών της πατρίδος τους οδηγεί σε βεβιασμένες κινήσεις, τώρα είναι η ευκαιρία για αγώνα. Αγώνας στο σπίτι αγώνας και στην εργασία, αγώνας εις τους οικείους αγώνας και εις τους ξένους, αγώνας όταν εξ ύπνου εγείρεσαι αγώνας και όταν επί του κρεββατιού κλίνεις, αγώνας το πρωί αγώνας και τη νύχτα, αγώνας στη σκέψη, αγώνας στο λόγο, αγώνας στις πράξεις. Αγώνας δίκαιος, αγώνας έντιμος, αγώνας ολοκληρωτικός.

Είθε η πρόνοια Κυρίου να σας δίνει δύναμη, να σας σκέπει, να ενισχύει το θάρρος σας, το κουράγιο σας, τη θύελλα της εσωτερικής φλόγας προς εκπλήρωση αυτών που αγαπήσαμε εκ κοιλίας μητρός, την εθνική ιδέα, την ιδέα που φθάνει μέχρι τα ακρότατα όρια της πνευματικής μας υπάρξεως, μέχρι τα βάθη της ψυχής μας, του Ελληνικού Εθνικισμού.
Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης