Γιατί άραγε ;

του συναγωνιστού Δημήτρη, 27-4-20


Ποιός είναι ο κύριος Τσιόδρας, ο είδικός λοιμωξιολόγος υπεύθυνος τύπου.


O κύριος Τσιόδρας μας εξηγούσε ήδη από τον Απρίλιο του 2017 ότι οι λαθρομετανάστες έχουν και πρέπει να έχουν δωρεάν πρόσβαση στην δημόσια υγεία, τόσο στα νησιά, όσο και στην ενδοχώρα. Επίσης ότι η Ελλάδα έχει παράσχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περισσότερους από 1.000.000 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων οι 60.000 (μόνον τόσοι;) διαμένουν μόνιμα πλέον στην Ελλάδα.

Επίσης έχει διενεργηθεί μία μεγάλη κρατική (ή εθνική όπως του αρέσει να την αποκαλεί) εκστρατεία εμβολιασμού των λαθρομεταναστών χορηγώντας περισσότερα από 30.000 εμβόλια για διάφορες ασθένειες, στους λαθρομετανάστες. Επίσης δήλωσε πως πρέπει νά δεχόμαστε λαθρομετανάστες στα σχολεία μας και πώς όλοι αυτοί θα πρέπει να γίνουν μέρος της ελληνικής κοινωνίας, αποκαλώντας μάλιστα αυτήν την ποικιλομορφία που βλέπουμε ώς "καταπληκτική".

Ο ιδιος λαλίστατος κύριος δήλωσε τόν Σεπτέμβριο του 2019, πέντε δηλαδή ολόκληρους μήνες πρίν εκδηλωθεί τό πρώτο κρούσμα κορωναϊού στη Κίνα (!!!!), ότι κάθε χρόνο έχουμε παγκοσμίως από εποχική γρίππη 290.000-650.000 θανάτους !!! Και τό ερώτημα έρχεται αβίαστα:

Ποιός ωφελείται και βάφτισε πανδημία (συνοδευόμενο μέ τά ανάλογα περιοριστικά μέτρα) ένα γνωστό ετήσιο επαναλαμβανόμενο καί καταγεγραμμένο γεγονός με ούτε κάν τά μισά θύματα μετά από 4 μήνες “υποτιθέμενης” διάρκειας ; (200.000 θύματα μέχρι και 27-4-20).

Πόση εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κάποιος σέ έναν διορισμένο από την νεοταξίτικη κυβέρνηση υπεύθυνο τύπου έστω και επιστήμονα, πού ο ίδιος εκφράζει τήν ευχή του για μία πολυπολιτισμική Ελλάδα κατακλυσμένη από Σομαλούς, Πακιστανούς, Ουγκανέζους, Αφγανούς, Μπαγλαντεσιανούς;

Χρηματοδότηση στα κανάλια ύψους 11.000.000 €.


Έντεκα εκατομμύρια ευρώ δώθηκαν στα τηλεοπτικά κανάλια, για να προωθήσουν την επιβολή της καραντίνας. Και όλοι μαζί έπιασαν δουλειά, αυτήν την δουλειά που ξέρουν καλύτερα απ' όλες, την κατατρομοκράτηση του κόσμου. Νυχθημερόν μας καλούσαν να μείνουμε στα σπίτια μας, παρουσιάζοντας την όλη κατάσταση ως το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε. Για μπάλα μίλαγαν, στον κορωνοϊό κατέληγαν.

Δέν ξεχνιέται το μέγα ρεζιλίκι τών ΜΜΕ μέ τό προχειροφτιαγμένο πρακτορικό ψεύτικο βίντεο καί φωτογραφίες της παραλίας της Θεσσαλονίκης γεμάτη μέ.... “ψηφιακό κόσμο” πού “αγνοεί προκλητικά” τά μέτρα. Και οι μισοί διάσημοι νόσησαν από τον κορωνοϊό, για να μας πείσουν πόσο μεταδοτικός είναι. Μετά από μέρες βέβαια ή έγιναν καλά ή τελικά απεδείχθει πώς δέν είχαν νοσήσει ποτέ. Γιατί άραγε ; Φωνή βοόντος εν τη δημοκρατία...


Καλά τα χρήματα στα κανάλια, όμως στα νοσοκομεία; Ούτε δεκάρα τσακιστή.
Και ενώ οι γιατροί και νοσοκόμοι, έχουν κάνει επανειλημμένως εκκλήσεις για τις ελλείψεις προσωπικού, για τις ελλείψεις σε αναλώσιμα είδη και νοσοκομειακό υλικό, δεν υπήρξε καμμία απολύτως μέριμνα για τις δημόσιες κλινικές και τα νοσοκομεία. Όμως στις ιδιωτικές κλινικές, ανέβηκαν τα ημερήσια νοσήλεια στις ΜΕΘ από 800€ σε 1.600€. Γιατί άραγε;
Δύο μέτρα- δύο σταθμά.


Την ίδια ώρα που οι Έλληνες είναι μαντρωμένοι εντός των οικιών τους και με πειθαρχία τηρούν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, στην Ελλάδα εισέρχονται παρανόμως οι ορδές του ισλάμ, πλέον μόνο από τις νήσους και όχι από τα σύνορα του Έβρου, αφού είχε προηγηθεί το πανηγυράκι που στήσανε ο Κούλης με τον Ερντογάν. 
Κατά χιλιάδες εισέρχονται, κατά εκατοντάδες φορτώνονται σε δεκάδες λεωφορεία για να μεταφερθούν στην ενδοχώρα. 
Και ενώ οι Έλληνες πρέπει να βγαίνουν ανα 2 εώς 3 άτομα ανά οικογένεια, οι λαθραίοι μπορούν να εξέρχονται από τις "δομές φιλοξενείας" ανά 100 άτομα σε ομάδες των 10. Γιατί άραγε ;
28 νέες "δομές φιλοξενίας" εν μέσω καραντίνας.


Εντάξει μαντρώθηκαν οι Έλληνες φέρτε τους εισβολείς στην ενδοχώρα.
 Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία και με άνεση πλέον χωρίς τόν πονοκέφαλο τών αντιδράσεων τού λαού, μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις νέες αποικίες, μέσα στην ελληνική ενδοχώρα. 28 νέες δομές, 28 νέες πόλεις, 3-4.000 κόσμο έκαστη, οι περισσότερες εκ των οποίων κοντά σε βιομηχανικές και αγροτικές ζώνες, για να βρίσκουν οι βιομήχανοι και μεγαλοκτηματίες προσιτά εργατικά χέρια και άλλες κοντά στον αστικό ιστό, για να είναι ευκολότερη η αντικατάσταση του πληθυσμού.

Και να μην ξεχάσουμε να υπενθυμίσουμε ότι οι 8 τουλάχιστον από αυτές τις δομές, έιναι σε στρατόπεδα που παρεχώρησε ο στρατός, δηλαδή οι στρατηγοί, που θα δούμε μόλις βγούνε στήν σύνταξη να πουλάνε πατριωτισμό. 
Και για να μας καθησυχάσει ο Μηταράκης, μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού μεταξυ των νεοεισερχομένων λαθρομεταναστών. Δηλαδή στό Κρανίδι τά 150 επίσημα κρούσματα τών λάθρο δέν ήταν κρούσματα; Η δέν ήταν λάθρο αυτοί; Η μήπως τό Κρανίδι δέν είναι Κρανίδι αλλά Χαρτούμ; Γιατί άραγε;
Για τους λαθρομετανάστες όμως, δεν ισχύουν οι νόμοι.


Κλέβουν, καίνε σπάνε καταστρέφουν το βιός των Ελλήνων που δεινοπαθούν και οι αρχές κάνουν πως δεν βλέπουν, αλλά αν πάρει τον νόμο στα χέρια του ο Έλληνας, τότε οι αρχές θυμούνται και την τελευταία τελεία του νόμου.


Έκαψαν και έκοψαν ελαιώνες, κλέβουν σπίτια, σφάζουν αμνοερίφια σε όλα τα νησιά, σύλησαν εκκλησίες και ξωκλήσια. Αλλά δεν βρέθηκαν οι υπαίτιοι. Όταν κάποιοι Έλληνες προσπάθησαν να τους αποτρέψουν, αμέσως συνελήφθησαν. Γιατί άραγε;
Ο Τσιόδρας με τον Χαρδαλιά στον καταυλισμό των γύφτων.


Αφού έπεισαν τον Έλληνα να φορέσει μάσκα και γάντια, οι δυό τους πήγαν στα γύφτικα, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, δηλαδή ούτε κάν για τα προσχήματα. Ούτε μάσκες, ούτε γάντια ούτε στολές βιοχημικής απειλής. Φρόντισαν όμως μιά μέρα πριν, να μας πούν ότι τα γάντια και η μάσκα δεν είναι απαραίτητα τελικώς. Γιατί άραγε ;
Απαγόρευση του εκκλησιασμού και όχι μόνον.


Και ενώ πείσθηκαν οι ιεράρχες ότι δέν πρέπει να συνωστίζεται ο κόσμος, συμφώνησαν να μην δεχθούν κόσμο στις εκκλησίες για το καλό όλων.

Αν ένας παπάς με έναν ψάλτη δοξολογούσαν τον Θεό, θα υπήρχε πρόβλημα; Προφανώς όχι.

Βγήκε όμως η υπουργός παιδείας με το παράξενο όνομα να μας ανακοινώσει ότι θα παραμείνουν κλειστοί όλοι οι χώροι λατρείας, εκκλησίες, συναγωγές, τζαμιά. Ενώ λοιπόν στις εκκλησίες απαγορεύθηκε η χρήση μεγαφώνων στην μεγαλύτερη γορτή της Ορθοδοξίας, είδαμε στην Ροδόπη τον χότζα να φωνάζει από τα μεγάφωνα και να μην τον ενοχλεί κανένας, μωαμεθανούς συνωστισμένους να κάνουν τα δικά τους σε ταράτσες και υπόγεια, αλλά τους ορθόδοξους παπάδες να συλλαμβάνονται αν έμπαιναν στην εκλησία περισσότεροι των 5 ατόμων.


Ένας παπάς συνελήφθη στην Εύβοια, άλλος συνελήφθη στο Κουκάκι της Αθήνας, άλλος ιερωμένος στη Χίο.


Ενώ για τις συναγωγές δεν υπάρχει καμμία απολύτως εικόνα... Γιατί άραγε ;
Από τα εικονίσματα κολλάει η ασθένεια, ενώ από τους "τροβαδούρους" όχι.


Πρόστιμο επεβλήθη στον ιερέα, στον οδηγό του αγροτικού και σε 10 ακόμη πιστούς, ενώ αφαιρέθηκαν και οι πινακίδες του αγροτικού οχήματος, επειδή περιέφεραν την εικόνα της Παναγίας στην πόλη του Αιγίου. Η αιτιολογία ήταν πώς "απαγορεύεται η μεταφορά άλλων αντικειμένων πέραν των ''αγροτικών" και η εικόνα της Παναγίας μας έγινε ένα απλό αντικείμενο.


Την ίδια ημέρα, η κυρία Πρωτοψάλτη πέρασε όλως τυχαίως έμπροσθεν του μεγάρου Μαξίμου, πριν την "περιφορά" της στο κέντρο της Αθήνας, για την κινητή συναυλία, που διοργάνωσε ο δήμος Αθηναίων (δηλ ο ανιψιός του πρωθυπουργού), συνοδευόμενη από ολόκληρο μουσικό συγκρότημα. Την επευφημούσε ο κύριος πρωθυπουργός και ο κύριος δήμαρχος (ο ανιψιός του ντε...), με πλήθος κόσμου και δημοσιογράφων, ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι παραπάνω άνευ μασκών καί μέτρων προστασίας, αλλά εκεί δεν υπήρχε κίνδυνος μετάδοσης του ιού. Γιατί άραγε ;
Μαστίγιο και καρότο. Καλός μπάτσος- κακός μπάτσος.


Με όλα αυτά έχουμε και την "ημερήσια αναφορά" με τους Τσιόδρα και Χαρδαλιά, σε ρόλους προκαθορισμένους και μελετημένους, να μάς ενημερώσουν για την μέχρι τώρα κατάσταση και τα "μέτρα τάξης" που θα ακολουθηθούν. Ο μέν "ειδικός" Τσιόδρας, κλαίγωντας να μας εκλιπαρεί να συμμορφωθούμε για να σωθούν ζωές, στον ρόλο του καλού κ' αγαθού "Σαμαρείτη", υπερευαίσθητος και συμπονετικός, μιλώντας με στοιχεία για την σοβαρότητα της υγειονομικής κατάστασης.

Ο δέ σκληρός και ανένδοτος Χαρδαλιάς σε ρόλο σκληροτράχηλου Ρίνγκο (...), να απειλεί μέσα στην μαγκιά και την κλανιά όποιον δεν συμμορφωθεί με τα επόμενα σκληρότερα μέτρα της κυβερνήσεως. Παίζοντας αμφότεροι ενα ψυχολογικό παιγνίδι, για να ρίξουν τις άμυνες

και να αποκλείσουν την κριτική σκέψη του κόσμου. Γιατί άραγε ;
Το εμβόλιο προ των πυλών.


Καθώς η ασθένεια έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις (οπως μάς διαβεβαιώνουν τα ΜΜΕ) και όλα τα επιστημονικά επιτελεία όλων των ανεπτυγμένων κρατών, ψάχνουν για κάποιο εμβόλιο, αντιβιωτικό ή γενικότερα κάποια λύση, η είδηση πως είμαστε κοντά στο εμβόλιο έχει σκάσει, πριν ο ιός εξαπλωθεί στην Ευρώπη. Αλλά τώρα που έχουμε υποφέρει, αυτό το εμβόλιο είναι η λύτρωση.

Και θα πρέπει να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ λύτρωση. Τουλάχιστον έτσι μας ενημέρωσε ο "αξιότιμος" (εδώ γελάμε) "κύριος" (ξανά γελάμε) Ευαγγελάτος, στην εκπομπή του στο MEGA CHANNEL, που κατά την γνώμη του όποιος αρνηθεί τον εμβολιασμό, θα πρέπει να διωχθεί ποινικά.

Αλλά τέτοιος πάντα ήταν ο κύριος "Εισαγγελάτος". Λαγός καί λειχός τού συστήματος.
Όλα λοιπόν όμορφα στην δημοκρατία της μπανανίας που θέλει να αυτοαποκαλείται "Ελλάς".


Έπεται και συνέχεια στον αυτοεξευτελισμό των προυχόντων, κυβερνητικών και δημοσιογράφων, καναλαρχών και καλλιτεχνών, που με πρόσχημα την επιδημία του COVID-19 παίζουν πολύ άσχημα παιχνίδια στις πλάτες του Ελληνικού λαού.
Αλλά όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Και θύελλες θα θερίσουν και αυτοί, ή μάλλον καλύτερα, οι θύελλες θα τους θερίσουν αυτούς.

Και η θύελλα θα είναι μαύρη, εθνικιστική και πολύ, μα πάρα πολύ θυμωμένη.
Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης